Website laten maken - Arkdesign.nl
info@arkdesign.nl Ma - Vr: 09:00 - 17:00
(085) 303 82 69

Een écht goede website laten maken

Ben je net begonnen als ondernemer en heb je nog geen website? Of kan je website wel een opfrisbeurt gebruiken om concurrerend te blijven? Dan moet je een écht goede website laten maken. Ark Design helpt je daar graag bij. Wij hebben de knowhow in huis om jouw website te ontwerpen en binnen de kortste keren online te hebben.

Bij Ark Design bouwen we websites in WordPress die volledig aan jouw wensen voldoen. Onze websites zijn daarnaast altijd makkelijk te navigeren en goed vindbaar in de zoekmachines. Wij beloven een professionele website die converteert en waarmee je je onderscheidt van de concurrentie.

Het belang van een goede website

Een website laten maken doe je niet omdat je er als bedrijf nou eenmaal eentje moet hebben. Een écht goede website is onmisbaar als je te midden van de concurrentie wilt overleven. Daarbij geldt voor een website dat de eerste indruk telt. Is het ontwerp ingewikkeld en kan de bezoeker niet makkelijk door je website heen navigeren, dan ben je hem binnen no-time weer kwijt. 

Een online-ervaring moet net zo meeslepend zijn als een goed verhaal. De content moet boeien en de bezoeker moet kunnen vinden waar hij naar zoekt. Daarnaast moet je een website zo inrichten dat je bezoeker uiteindelijk tot actie overgaat. Denk aan het aanvragen van een offerte, het maken van een afspraak of het doen van een aankoop. Dat lukt alleen als je een écht goede website laat maken die de aandacht van de bezoeker weet vast te houden. 

Werkwijze bij het maken van een website

Wil je door Ark Design een website laten maken? Dan gaan we als volgt te werk:

Begrijpen en onderzoeken

We doen eerst onderzoek naar je merk, behoeften, zakelijke doelstellingen en de doelstellingen die je voor je website hebt. Daarvoor bekijken we onder meer je oude website (als je die hebt). Op basis hiervan maken we een projectplan en tijdlijn.

Ontwikkeling

We maken een sitemap en wireframe voor je website. Zo kunnen we de belangrijkste functies, functionaliteiten en de structuur van je website in kaart brengen.

Ontwerp en oplevering

We gaan aan de slag met het ontwerpen van de grafische en visuele elementen die bij jouw bedrijf passen en leveren een complete website bij je op.

Online vindbaarheid van je website

Bij Ark Design maken we je website in het WordPress CMS. Dat heeft als voordeel dat WordPress-websites goed vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google. Dat komt omdat de URLs van WordPress zoekmachinevriendelijk zijn. Daarnaast kun je in WordPress werken met SEO-tools als Yoast, die je precies vertellen hoe je jouw content voor SEO (zoekmachineoptimalisatie) kan optimaliseren.

Bij het bouwen van je website houden we er bij het programmeren rekening mee dat je website goed vindbaar moet zijn in Google. Want je hebt weinig aan een goede website als je doelgroep hem online niet kan vinden.

Een goede structuur van je website is daarbij ook belangrijk. Net als de juiste benamingen bij afbeeldingen en de juiste koppen (H1, H2, etc.). Bij Ark Design hebben we alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat je website aan alle voorwaarden voldoet om een mooie plek in te nemen in de zoekresultaten van Google.

Veiligheid van WordPress websites

Een website laten maken in WordPress, is dat eigenlijk wel veilig? Er gaan veel verhalen rond over hacks in WordPress, maar dat heeft niets te maken met het CMS. De meeste hacks zijn mogelijk omdat de hosting niet veilig is. Daarom werken we bij Ark Design voor de hosting alleen samen met betrouwbare partijen.

Daarnaast gebeuren hacks bij WordPress-websites vooral bij gebruik van een WordPress template. Deze templates zijn makkelijk als je met weinig kennis zelf een simpele website wilt bouwen, maar dat is natuurlijk niet hoe we bij Ark Design aan het werk gaan. Wij maken geen gebruik van standaard thema’s, maar ontwerpen al onze websites zelf en op maat.

De voordelen van het WordPress CMS

WordPress is de meest gebruikte CMS voor het bouwen van websites ter wereld. Dat is natuurlijk niet voor niets. De mogelijkheden met WordPress zijn eindeloos. Het maakt dus niet uit in welke branche je zit, wat je wensen zijn en hoe simpel of uitgebreid je jouw website wilt hebben. In WordPress kan het allemaal.

Daarnaast is WordPress het ideale CMS als er voor je website een koppeling met bestaande software nodig is. Omdat WordPress marktleider is, zijn softwarebedrijven eerder bereid om een koppeling mogelijk te maken. Voor die bedrijven betekent een koppeling mogelijk maken namelijk een groter bereik. Ten slotte is het WordPress CMS door de plug-in WooCommerce ook zeer geschikt om webshops mee te bouwen.

Een WordPress website laten maken

Bij Ark Design bouwen we jouw website in het WordPress CMS. Omdat we alleen met dit CMS werken, kennen we het door en door. Daarom kunnen we aan alle wensen die je voor je website hebt voldoen. Ook adviseren we je graag over wat de beste manier is om je producten of diensten weer te geven. We vertellen je over de beste opbouw en over de plek waar je een CTA (call to action) kan plaatsen.

Als we niet druk zijn met het bouwen van websites, houden we ons bezig met de trends in de markt. Ook in de wereld van de websites gaan de ontwikkelingen razendsnel. Niemand wil een website laten maken die morgen alweer gedateerd is. Daarom zorgen we er bij Ark Design voor dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends in webdesign en dat meenemen in het ontwerp van je website.

De kosten van een website

Bij Ark Design houden we de kosten voor het laten maken van een website graag overzichtelijk. Daarom bouwen we een website al vanaf € 599,00. Voor dit bedrag krijg je een website die 100% van jou is en die je na oplevering zelf kan aanpassen. De website is geoptimaliseerd voor Google en draait op pc, tablet en mobiel.

Voor een complete webwinkel betaal je bij Ark Design een eenmalig bedrag van € 1599,00. Daarvoor krijg je een professionals website waarin je zelf je producten en bestellingen beheert. Je webwinkel heeft een winkelwagen en het is mogelijk om er verschillende betaalmethoden aan te koppelen.

Wil je meer dan alleen een website of webwinkel? Dan kunnen we je ook op weg helpen met een marketingplan. Dan kan al voor een bedrag vanaf € 159,00 excl. btw per maand.

Website laten maken door Ark Design

Wil je een écht goede website die volledig voldoet aan jouw wensen en ook nog heel erg betaalbaar is? Dan laat je jouw website maken door Ark Design. Wij bouwen een zoekmachinevriendelijke website in het meest gebruikte CMS ter wereld. Je website is veilig, goed vindbaar en makkelijk te navigeren. 

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Contact

Heb je een project of partnerschap in gedachten?

×

Dankzij WhatsApp Chat

× Hoe kunnen wij je helpen?