Branding

Branding

Eerste indrukken zijn alles.

In een overvolle wereld waar merken elke dag om onze aandacht worstelen, is het belangrijk om de juiste strategie te ontwikkelen waarmee jij al het lawaai kunt doorbreken en de juiste mensen weet te bereiken.

Bij Ark Design doorlopen met we onze klanten een innovatieve merkprocedure. Van het vaststellen van jouw visuele identiteit tot het creëren van een volledige merkbenadering. Wij werken hard om jouw merk te onderscheiden van de alsmaar groeiende menigte.

Een merkstrategie is meer dan alleen een cool logo of kleurenpalet.

Wanneer het nu om een visitekaartje of je algeheel zakelijk imago gaat. Met ARK Design creëer je een bedrijfsaanwezigheid die een blijvende indruk op je publiek maakt. Wij werken samen met beste freelance ontwerpers om ervoor zorgen dat jouw bedrijf up-to-date en relevant blijft, zowel on- als offline.

Zo pakken wij het aan

Ontdekken

We zullen met je samenwerken om er zo achter te komen wat jouw bedrijf uniek maakt en je positie in jouw bedrijf te begrijpen.

Ontstaan

Na de ontdekkingsperiode zullen we ons richten op jouw visie, kernwaarden en karakter om jouw bedrijf op de kaart te zetten en te laten zien waar jij voor staat.

Implementeren

Van logo’s tot bedrijfsidentiteit, wij ontwerpen alles wat u wilt om uw nieuwe merkidentiteit over te brengen.