Webshop laten maken - Arkdesign.nl
info@arkdesign.nl Ma - Vr: 09:00 - 17:00

Webshop laten maken

Als je een webshop wilt die écht verkoopt, laat je een professionele webshop maken. Zo ben je verzekerd van een website die gebruiksvriendelijk is, (SEO-)technisch goed in elkaar steekt én perfect past bij jouw aanbod.

WooCommerce webshop laten bouwen

Een WooCommerce webshop is perfect voor een duidelijke, overzichtelijk webshop met een klein assortiment aan producten. Ideaal voor een beginnende webshop! 

WooCommerce webshops worden met een WordPress plugin gebouwd. Contentmanagementsysteem WordPress is een gebruiksvriendelijke keuze voor veel websites en is niet voor niets het meest gebruikte CMS ter wereld.

Professionele webshop op maat laten maken

Consumenten shoppen steeds meer online. Het percentage consumenten dat liever online winkelt groeit steeds harder. En ook de bedragen die ze gemiddeld uitgeven worden steeds hoger. Ondernemers zien daar daar kansen in en zetten hun webshop in als succesvol verkoopplatform.

Er zijn meer dan genoeg redenen om een professionele webshop op maat te laten maken! Een goede webshop is aantrekkelijk voor de consument en leidt zo tot meer bestellingen. Bereik jouw doelgroep effectief met een professionele webshop die op maat is gemaakt door Ark Design en de verkopen in goede banen leidt.

Ontworpen voor mobiel en tablet

Perfecte webshop op elk apparaat en op elk moment.

Mediabibliotheek

Eenvoudig uploaden en weergeven van foto's en videos van jouw producten en/of services.

Blocks

Bewaar contentsecties als blokken en gebruik ze daar waar je ze nodig heeft.

Alle betaalmethoden

Laat je klanten betalen met lokaal en internationaal betaalmethodes.

Koppeling met verzendplatform

Automatiseer het volledige verzendproces online met het printen van verzendlabels, track & trace notificaties.

Online marketing

Wanneer je webshop gelanceerd is wil je dat goed vindbaar is in Google. Wij zorgen voor de maximale resultaat.

Webshop laten bouwen door een professionele bedrijf

Kies je voor Ark Design, dan heb je direct een professionele en ervaren bedrijf aan jouw zijde. Wij voorzien al onze klanten van professionele designs, websites, webshops en strategieën en hebben alle kennis in huis om een kwalitatieve webshop te bouwen.

Om de beste webshops te bouwen, maken we bij Ark Design gebruik van gebruiksvriendelijke CMS software. Zo blijft de webshop voor bezoekers en vanaf de backend overzichtelijk en kan elke bezoeker met gemak online winkelen.

Wil je jouw webshop opnieuw vormgeven of is de webwinkel aan een update toe? Daar helpen onze professionele webshop designers je ook graag bij. Een nieuwe richting of een volledig nieuwe webshop verzorgen wij van begin tot eind.

Als ervaren e-commerce specialisten hebben we alle kennis en vaardigheden om een sterke webshop te bouwen. De webshop krijgt een prachtig design, razendsnelle laadtijden, een intuïtieve kassa en nog veel meer. Oftewel: een sterke webshop gebouwd door een professionele webshop designer, die ook nog eens alles heeft om optimaal vindbaar te zijn voor zoekmachines.

Een mobielvriendelijke webshop

Het gebruik van smartphones blijft maar groeien, net als het gebruik van social media en online winkels. Consumenten shoppen steeds meer met hun mobiele telefoon en Google focust zelfs op een mobiele index. Het is daarom belangrijker dan ooit om een mobielvriendelijke webshop te verzorgen.

Op een mobielvriendelijke webshop heeft elke klant een fijne ervaring zonder bugs of knoppen die alleen op de desktop versie werken. Ook voorkomt het dat de lay-out van je webshop onhandig verschuift, zodat je bezoeker bijvoorbeeld niet meer op de koopknop kan klikken. Dat is namelijk een echte conversiekiller. Kortom: alles werkt zoals het moet werken, op welk apparaat je de webshop ook bezoekt.

Een webshop die geoptimaliseerd is voor elk type scherm noem je een responsive website. Dit houdt in dat de website de verhoudingen van tekst, afbeeldingen en andere onderdelen van de pagina zichzelf aanpast aan het scherm dat de bezoeker gebruikt. De ene keer bezoekt een klant de webshop met de laptop en een andere keer gebruikt de consument zijn of haar smartphone of tablet.

Een goede, mobielvriendelijke webshop past zich automatisch aan voor de beste gebruikerservaring. Alle knoppen werken, teksten zijn duidelijk te lezen, onderdelen overlappen elkaar niet en menu’s blijven goed werken. Aan elk detail wordt gedacht om de ervaring van de bezoeker te perfectioneren.

Shopify webshop laten bouwen

Shopify webshops hebben een sterke basis met veel opties voor uitbreiding. Zo zijn er veel mogelijkheden om de webshop precies op maat en in jouw huisstijl te bouwen. Kies je voor een Shopify webshop, dan krijg je een duidelijke webshop die technisch goed in elkaar zit en gebruiksvriendelijk blijft.

Magento webshop laten bouwen

Heb je een breed productassortiment of liggen er uitbreidingsplannen op tafel? Dan is de Magento webshop een goede keuze. Met een Magento webshop heb je alle ruimte voor verschillende producten, productcategorieën en meer opties. Jouw webshop wordt duidelijk, gebruiksvriendelijk en heeft een sterke technische basis.

Contact

Heb je een project of partnerschap in gedachten?