Webwinkel

Alle voordelen van een winkelervaring, direct vanaf uw bank.

Als je een e-commerce merk bent, begrijpt jij het belang van een goede site. Je bent niet alleen; steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van e-commerce.
Maar het maken van een moordende site voor e-commerce is niet de gebruikelijke site-build. Het zijn de sterke berichten en duidelijke call-to-action die hier de op eerste plaats staan. Niet te vergeten de razendsnelle paginalaadtijden, intuïtieve kassa en een responsief mobiel ontwerp. Wil je een kickass UX / UI , maar vind je en het hebben van en het bijhouden van conversies overweldigd? Maak je geen zorgen. Wij nemen dat voor onze rekening en zetten de puntjes voor je op de i.

Wij zijn ervaren e-commerce professionals. Ons plan van aanpak? We beginnen met heel veel onderzoek: Persona’s, trechters, prestatiegegevens, UX-onderzoeken – noem maar op. Vervolgens verzamelen we belangrijke inzichten om zo het proces in kaart te brengen. Vervolgens ontwikkelen we elke pagina vanaf het eerste contactpunt met de gebruiker tot aan de verzendbevestiging.

Wij brengen jouw bedrijf tot leven op het scherm.

Of je nu schoenen of software verkoopt, wij werken nauw met jou samen en leren op deze manier alle ins en outs van jouw bedrijf kennen om zo de behoeften, wensen en al die “leuke dingen” voor jouw website werkelijkheid maken.

Onze samenwerking eindigt echter niet meteen hier. Wij ondersteunen je voor de lange termijn. Wij bieden site-onderhoud, bugfixes of ontwerpupdates. Voor het stimuleren van conversies, behouden van publiek of een blijvende stijging op jouw online bedrijfsresultaten wilt hebben, is er geen betere plek om te beginnen dan hier.

Zo pakken wij het aan

Begrijpen &
Onderzoeken

Wij beginnen met het begrijpen van jouw merk, behoeften, zakelijke doelstellingen en de doelstellingen die jij hebt voor jouw webwinkel. Hierna ontwikkelen wij een geschikte tijdlijn en projectplan.

Wireframe
 

Wij maken een sitemap en wireframe voor jouw project. Dit helpt ons de belangrijkste functies, functionaliteiten en structuur van je nieuwe website te definiëren.

Ontwerpen
 

Wij ontwerpen de grafische en visuele elementen die nodig zijn om uw website tot leven te brengen. 

Vergelijkbare diensten

Branding

Onderscheid jezelf van de menigte.

Digitale marketing

Verhoog jouw verkeer, inschrijvingen en conversies.

Support & Hosting

Focus op je onderneming. Wij doen de rest.