Webwinkel

Alle voordelen van een winkelervaring, direct vanaf je luie stoel.

Als e-commerce merk begrijp je het belang van een goede website. Je bent niet de enige; steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van e-commerce.

Razendsnelle laadtijden, intuïtieve kassa en een mobiel ontwerp

Wil je een kickass UX / UI, maar vind je het bijhouden van conversies overweldigd? Maak je geen zorgen, wij nemen dat voor onze rekening en zetten de puntjes op de i. Wij zijn namelijk ervaren e-commerce professionals.

Ons plan van aanpak? 

We beginnen met onderzoek: persona’s, trechters, prestatiegegevens en UX-onderzoeken. Vervolgens verzamelen we belangrijke inzichten om het proces in kaart te brengen. We ontwikkelen elke pagina vanaf het eerste contact met de gebruiker tot aan de verzendbevestiging.

Jouw bedrijf tot leven op het scherm

Schoenen of software, wij werken met jou samen en leren op die manier alles over jouw bedrijf. Zodat wij je wensen en leuke dingen voor jouw website werkelijkheid kunnen maken.

Wij ondersteunen je voor de lange termijn. Wij bieden site-onderhoud, bugfixes of ontwerpupdates. Voor het stimuleren van conversies, vasthouden van publiek of een blijvende stijging van jouw online bedrijfsresultaten.

Zo pakken wij het aan

Begrijpen &
Onderzoeken

Wij onderzoeken eerst jouw merk, behoeften, zakelijke doelstellingen en de doelstellingen die jij voor jouw website hebt. Hierna maken we een tijdlijn en een projectplan.

Wireframe
 

Wij maken een sitemap en wireframe voor jouw project. Dit helpt ons de belangrijkste functies, functionaliteiten en structuur van je nieuwe website te definiëren.

Ontwerpen
 

Wij ontwerpen de grafische en visuele elementen die bij jouw merk passen

Vergelijkbare diensten

Branding

Laat zien wie jij bent!

Digitale marketing

Verhoog online verkeer, inschrijvingen en conversies.

Support & Hosting

Focus op je onderneming. Wij doen de rest.

×

Dankzij WhatsApp Chat

× Hulp nodig?