Web Design

Een website is meer dan alleen een mooi plaatje op een scherm.

Wij geloven dat jouw website de natuurlijke uitbreiding is van het verhaal achter je merk, dat de toon zet voor jouw online aanwezigheid. Goed en weloverwogen webdesign vormt een sterk contrast met een statische driekoloms lay-out. Het biedt gebruikers een meeslepende onlineervaring. Goed ontwerp vergt de juiste tijd en aandacht.

Wij duiken diep in jouw branche en de esthetiek van jouw merk. Ons samenwerkingsproces betrekt jou en je team bij elke stap. Zo zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe site iets is dat jij en jouw bedrijf écht vertegenwoordigt en naar het volgende niveau tilt.

Je website is meer dan alleen een URL

Het is een essentieel onderdeel van jouw marketing- en bedrijfsstrategie, een uitbreiding van jouw merk, maar vooral een virtuele ervaring voor jouw consumenten. Wanneer je een site-ontwikkelaar kiest, heb je iemand nodig die je kunt vertrouwen.

Onze aanpak

Begrijpen &
Onderzoeken

Wij beginnen met het begrijpen van jouw merk, behoeften, zakelijke doelstellingen en de doelstellingen die jij hebt voor jouw website. Hierna ontwikkelen wij een geschikte tijdlijn en projectplan.

Wireframe
 

Wij maken een sitemap en wireframe voor jouw project. Dit helpt ons de belangrijkste functies, functionaliteiten en structuur van je nieuwe website te definiëren.

Ontwerpen
 

Wij ontwerpen de grafische en visuele elementen die nodig zijn om uw website tot leven te brengen. 

Vergelijkbare diensten

Webwinkel

Alle voordelen van een winkel, direct vanaf je bank.

Branding

Onderscheid jezelf van de menigte.
 

Digitale marketing

Verhoog jouw verkeer, inschrijvingen en conversies.